BEST BUY !!!


DTRIM SLIM N DETOX - RM60
FIT UP - (30 SCHT/ loose pack) RM130
BLUEBERRY COLLAGEN-(30 SCHT/ loose pack) RM130
STAYFIT -RM130
MIRACLE SLIMMING COFFEE -RM70
MAIXARA C-SENTIAL - RM60
BEUTSKIN ESSENCE - RM206 (SM)/ RM210 (SS)
HARUM MALAM - RM30 (SM)/ RM35 (SS)
JAMU SUSUK DARA - RM60
FEMININ WASH SUSUK DARA - RM48
MEDICATED DEEP HEAT LOTION SUSUK DARA - RM48
ADVANCE BEAUTY SET - RM70
BEAUTY CREAM(rawatan untuk jeragat) - RM35

dan semua produk kat sini

nak dpt arge ni? mudah saje.. click as our follower n LIKE http://www.facebook.com/AsiaManisShop

Sunday, 6 April 2014

D'TRIM OBESITY SOLUTION -SLIM N DETOX

>>DTRIM KURUS DALAM 15 HARI<<




1 BOTOL RM70
**cash rebate ( RM10 per bottle)
sms/wasap ke 019-7515109

TESTIMONI DTRIM
















nak tengok banyak lagi TESTIMONI DTRIM ...klik link ni


KESAN DTRIM:

1 - 7 Hari: -
* Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Tingkat keyakinan untuk menurunkan berat badan.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak.
* Berat badan mula turun.
* Pengurangan saiz di pinggang, perut dan bahagian punggung.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan menawan dan menarik.
* Badan jadi langsing dan nampak "sexy".
* Berat badan turun dengan ketara.

APA KEISTIMEWAAN PIL KURUS AJAIB INI?

[✔] SANGAT MUDAH ditelan.. 1 biji sehari
[✔] Penurunan PANTAS
[✔] Tak Perlu BERSENAM
[✔] Halal
[✔] Diluluskan KKM
[✔] Tiada bahan2 terlarang
[✔] 10kg tu biasa2 aje ...

APA JAMINAN KAMI?
=============================

[✔] 100% Puas Hati
[✔] 100% Murah
[✔] 100% Selamat
[✔] Sudah BERIBU TESTIMONI
[✔] Gerenti baju2 lama boleh pakai balik
[✔] 100% Nasihat Diet yang BERKUALITI

SMS/WASAP KOD "DTRIM" ke 019-7515109 UTK HARGA PROMOSI TERBAEKK DARI KAMI...
nak order sila klik :https://www.facebook.com/messages/AsiaManisShop




ANTI FAKE CODE..PASTIKAN HANYA YANG ORIGINAL!!!



BELIAN BORONG 
SMS/WASAP KE 019-7515109



Sunday, 9 February 2014

HOT MIRACLE SLIMMING COFFEE


Miracle Slimming Coffee is a beauty slim purely natural, healthy and safe beverage


SLIM DOWN IN 7DAYS




Harga Termasuk Postage : 
1 Jar : RM70 (SM) ; RM75 (SS)
☛ Free Postage


Berminat?
PM/WHATSAP ASIAMANIS 019-7515109




Bahan-bahan : 

☀ Garcinia Cambogia
Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti.

Herba ini mampu : 
  • Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
  • Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
  • Mengurangkan nafsu untuk makan
  • Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
  • Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
  • Membakar lemak badan dengan pantas
  • Mengawal berat badan dengan mudah

Kebaikan Garcinia Cambogia : 
  • Berkesan mengurangkan berat badan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengurangkan kolestrol
  • Menambahkan tenaga
  • Merawat masalah kemurungan, susah tidur

☀ L-Carnitine

Fungsi Utama : 
  • Mengatur oksidasi lemak (membakar lemak)
  • Mengangkut lemak ke tungku pembakaran lemak dlam sel tubuh, yang disebut dengan mitokondria.
  • Lemak tidak akan bisa dioksidasi jika lemak tidak dapat mencapai mitokondria, sekeras apapun anda melakukan senaman atau melakukan diet tegar.

☀ Slim Herbs
  • Diformulasikan daripada beberapa herba terpilih yang dipercayai keberkesanannya

Cara Mengamalkan : 
  • Ambil  2scoop sehari 30minit sebelum sarapan pagi
  • Campurkan dengan secawan air suam 
  • Banyakkan minum air putih utk proses detokfikasi yang cepat
























HARUM MALAM - MENGEMBALIKAN NIKMAT WANITA SEJATI


Psssstt..
Mahu ketat, melekat, nikmat ibarat malam pertama?
Mahu harum mewangi sepanjang masa?
Mahu jadi permaisuri di hati suami sampai bila2?

Mahu kembalikan kebahagian rumahtangga?

HARUM MALAM.. RAHSIA NYA..
 
HARUM MALAM suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi. Boleh diamalkan setiap hari termasuk ketika period, dalam pantang dan menyusui
bayi. Ia bukan sahaja untuk mereka yang sudah berkahwin tetapi anak dara juga boleh mengamalkannya tanpa was-was!
 
 
 

KEISTIMEWAAN HARUM MALAM :
 
- Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
- Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
- Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
- Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kencing tak lawas
- Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
- Mengurangkan tekanan dan stress
- Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
 
 
 
 
KANDUNGAN HARUM MALAM : 

-Ektrak ros, -Ekstrak sireh , -Buah tin, -kismis
-madu, -goji, -limau purut, -strawberry
-pueraria mifrica, -kayu serapat, -buah delima
-manjakani, -pueraria lobata, -senna
 

CARA PENGAMBILAN :

 -Minum 1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)
**Wanita Mengandung Dilarang
 


 
BERMINAT MENCUBA?
JOM ORDER SEKARANG..
 
HARGA KAMI :
1 BOTOL = RM40(S), RM45(S/S)
3 BOTOL = RM100(S), RM110(S/S)
250ML / botol
- harga termasuk kos pos laju -

TAWARAN ISTIMEWA !!
Call/wasap 019-7515109

Thursday, 23 January 2014

D'TRIM -SLIM N DETOX



PROMOSI
1 BOTOL RM 70
2 BOTOL RM 130
3 BOTOL RM 150
FREE POSTAGE
untuk belian borong sila hubungi 019-7515109
diskaun hebat!!

Tuesday, 12 February 2013

FIGURE UP SLIMMING CAPSULE


OFFER  3 BOTOL RM 100.00  FREE POSTAGE
SEGERA BOOKING, STOCK ADALAH TERHAD



Fenomena "Figure-Up Slimming Capsul" sedang mengegar pasaran sekarang ini. Mudah dan berkesan. Cuma makan 1 kapsul sebelum sarapan dan minum segelas air kosong. 
Makan seperti biasa dan tak perlu berdiet tapi hanya perlu banyak minum air kosong untuk buang toksin.
Selepas 5 hari, hasil yang menakjubkan pada tubuh badan anda!!!!!!

* HALAL
* 100 Herba
* Boleh diamalkan ketika period/haid
* Ibu yang menyusu boleh amalkan (bayi mestilah 7 bulan ke atas)
* Ibu hamil dilarang sama sekali menggunakan produk ini
* Tiada pantang larang dalam pemakanan

Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.

Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).

Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.


* Ibu hamil dilarang sama sekali menggunakan produk ini
* Tiada pantang larang dalam pemakanan


Friday, 16 November 2012

SF BEAUTY


SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. Mengikut pengasas produk, kini permintaan mencecah 4000  set untuk setiap minggu. Sf beauty boleh didapati melalui pengedar yang sah dan juga boleh diberi secara online melalui kami. Jangan risau berkenaan status KKM dan ketulenanya, kerana kami merupakan stokis utama SF beauty di bawah seliaan pengasas sendiri.

SF beauty terdapat 2 packaging yang berlainan iaitu bekas kaca dan juga plastik. Bekas kaca adalah untuk dipasarkan dikalangan orang-orang kenamaan dan tertentu sahaja. Ini adalah kerana pengguna sf beauty adalah terdiri drp beberapa golongan termasuklah golongan kenamaan. Namun pengguna tidak perlu risau kerana ia adalah produk yang sama. Terpulang kpd anda mahu yang bekas kaca atau plastik. Tapi kami dimyshop2u memilih bekas plastik untuk dijual supaya memudahkan proses pengbungkusan dan penghantaran.




Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.

(bagi yang kulit berjeragat dan pigmentasi sangat lah di syorkan)

Kelulusan KKM

SF beauty telah mendapat kelulusan KKM. Anda tidak perlu meraguinya kerana tiada bahan merbahaya dalam produk ini. Boleh semak status kkm dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal.

SF beauty Soap : NOT 110600593K
SF Day Cream : NOT 110600594K
SF Ninght Cream: NOT 110600595K



Panduan Penggunaan 

- cuci muka dengan sabun 2 kali sehari
- gunakan krim malam pada malam hari
- gunakan krim siang pada siang hari(sbg pelindung uv)

jika awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan dengan krim siang dan sabun. selepas 2,3 hari gunakan semula krim malam.

Antara kesan awal yang biasa ialah rasa gatal di tempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak berlebihan(biasanya kesan ini hanya sementara dan akan beransur kurang). Kadang kala bagi kulit yang kurang mendapat penjagaan sebelumnya akan berlaku sedikit penggelupasan HALUS di bahagian bermasalah.

Berapa lama kesan??

1- 3 minggu sudah nampak kesanya. kulit akan mendapat kelembapan semulajadi.

SET LENGKAP/ SET BESAR




 SET KULIT NORMAL

Set besar mengandungi : cream malam (10g) cream siang (10 g) dan beauty soap
Harga: RM119
Harga Kami RM100

SET KULIT SENSITIF


Set besar mengandungi : cream malam (15g) cream siang (15g) dan beauty soap
Harga: RM124
Harga Kami RM110

LOOSE PACK




SF Day Cream
Harga: RM49.90
Harga kami : RM40


SF Night Cream
Harga: RM49.90
Harga kami : RM40












 SF cream 2 in 1: Cream siang(15g) cream malam(15g)
Harga : RM79.90
Harga kami: RM 70



 Produk ini tidak MENIPISKAN dan MEMERAHKAN kulit muka . Ia membersih kulit secara SEMULAJADI.



TESTIMONI SF BEAUTY