BEST BUY !!!


** DTRIM SLIM N DETOX - RM60
** VITALISS CANDY WHITENING - 2 BTL RM150 (FREE GIFT)
** MAHARANI - RM88 + RM6 postage
** SABUN MARINE ESSENCE (CERAH KETIAK) -
3 KETUL RM87 + RM6 postage
** MINERAL COFFEE (TANPA KAFEIN) = RM23.50 + RM6 postage
** MIRACLE SLIMMING COFFEE -RM50
** MAIXARA C-SENTIAL - RM50
** FIT UP 3 KOTAK + FREE SHAKER - RM150
** FEMININ WASH SUSUK DARA - RM48
** MEDICATED DEEP HEAT LOTION SUSUK DARA - RM48
** ADVANCE BEAUTY SET - RM70
** BEAUTY CREAM(rawatan untuk jeragat) - RM35

dan semua produk kat sini

nak dpt arge ni? mudah saje.. click as our follower n LIKE http://www.facebook.com/AsiaManisShop

Sunday, 31 August 2014

SATIN SKINZ























































































Pengenalan Produk : SATIN SKINZ 


Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Satin skinz secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan 

Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!  


Adakah kulit anda seperti dibawah ini? 

KULIT GELAP, KUSAM DAN BERSISIK? 
PENUH JERAWAT MUKA & BADAN? 
PARUT BERSEPAH-SEPAH?? 
CELAHAN YANG GELAP DAN HITAM? 
MUKA BERMINYAK DAN PUCAT? 
JERAGAT YANG SUSAH NAK HILANG 
MASALAH RAMBUT GUGUR 
SENGGUGUT 
BANYAK TOKSIN DALAM BADAN 
IMUNISASI BADAN YANG TIDAK KUAT 
GATAL-GATAL KULIT ATAU EXZEMA 



Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ?


► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak


Kandungan Produk : SATIN SKINZ 2 

L-Glutathione,
Vitamin C Rosehips,
Astaxanthin,
Cod Fish Collagen,
Phyto steamcell,
Super Lemon.. 



► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)


Faedah Menggunakan Produk : SATIN SKINZ 2 
- Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin


CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ 2 

Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak ! 
Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur 
Disarankan ambil semasa perut kosong 
Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna 


SOALAN :
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.


BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA :

PURE VITAMIN C
Menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada 
walaupun sedikit. 

RM180 (1botol Pink dan 1 botol biru)
Berat : 100biji

BELL FORMULA SINUS CURE

BELLA FORMULA : 
SINUS CARE RAWATAN RESDUNG TERBAIK 




Promosi Terbaru Bella Formula Sinus Cure Extra 10 biji


Terbaru di pasaran..


Diformulasi untuk rawatan resdung/sinus dalam masa 7 hari!
Dapatkan rawatan awal sebelum masalah menjadi lebih kronik, tanpa pembedahan, tanpa kesakitan..
100% selamat dan insyaallah berkesan tanpa kesan sampingan.

No. Kelulusan KKM : MAL06121075T


ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??

1) Hidung tersumbat
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Kelesuan.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.


SELESAIKAN masalah anda dgn SINUS CURE


KANDUNGAN: 

[✔] LIGNUM COSCINIUM BLUMEANUM 15MG
[✔] TUBER DENDROCOLLA PARDALIS 30MG
[✔] LIGNUM CEASALPINIA SAPPAN LIMA 15MG
[✔] LIGNUM VITEX PUBESCENS 15MG
[✔] CHANNA STRIATUS 3MG
[✔] EXSLPIEN SAMPAI 450MG


Masalah RESDUNG boleh menyerang pada sesiapa sahaja, tidak kira usia dan jantina. Antara gejala yang sering dialami mereka yang mengalami masalah ini ialah seperti : ✿ Gatal-gatal pada hidung dan muka
✿ Hidung bengkak /berair/pedih/sakit/berbau
✿ Pernafasan berbau busuk
✿ Kawasan sekeliling mata menjadi gatal/pedih
✿ Sering mengalami sakit kepala
✿ Selalu bersin apabila keadaan persekitaran sejuk ataupun apabila terkena embun pagi/malam.


KELEBIHAN SINUS CURE :
✿ Membantu menghilangkan gatal-gatal di muka & badan.
✿ Membantu menghilangkan & mengeluarkan hingus & lendir
✿ Membantu membaik pulih tisu-tisu yang rosak akibat jerawat.
✿ Membantu menghilangkan & mengeluarkan bau busuk dalam hidung serta mulut akibat resdung.


100% daripada herba Semulajadi & dijamin SELAMAT / TIADA KESAN SAMPINGAN.
TESTIMONI SINUS CURE


















SOALAN YANG SERING DITANYA BERKAIATN DENGAN SINUS CURE : 


1) Apakah fungsi Sinus Cure?
Berfungsi untuk mengatasi masalah Resdung ( Sinusitis ) dan akan menampakkan kesan dalam masa 7 hari.
2) Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?
~ Setiap botol mengandungi 30 kapsul dan penggunaan selama 15 hari.

3) Bagaimana cara penggunaan?

✿ 15 tahun dan ke atas - makan 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan setiap hari
✿ 11 tahun - 14 tahun - makan 1 biji selepas makan setiap hari
✿ 7 tahun hingga 10 tahun - makan 1/2 (separuh) biji selepas makan setiap hari



4) Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam setiap kapsul?
~ Sinus Cure adalah berasaskan herba semulajadi dan terpilih.Antaranya :
✿ Lignum Coscinium Blumeanum
✿ Tuber Dendrocolla Pardalis
✿ Lignum Ceasalpinia Sappan Lima
✿ Lignum Vitex Pubescens
✿ Channa Striatus
✿ Exsiplen sampai



5) Adakah selamat digunakan?
~ Sinus Cure selamat digunakan tanpa kesan sampingan


6) Adakah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ?
~ Sinus Cure mendapat kelulusan daripada KKM & nombor kelulusan ialah MAL06121075T


7) Adakah ibu mengandung boleh gunakan Sinus Cure?
~ Ibu mengandung TIDAK DIBENARKAN ambil Sinus Cure kerana bahan-bahan yang terkandung adalah berasaskan herba.

8) Adakah ibu menyusu boleh gunakan Sinus Cure?
~ Ibu yang menyusu anak yang berumur 7 bulan ke atas SAHAJA yang DIBENARKANambil Sinus Cure.

9) Bolehkah di ambil /makan bersama ubat/ suplement yang lain?
~ Boleh, TAPI sebaiknya jarakkan penggunaan 2-3 jam. 
CARA PENGAMBILAN :
Dewasa (15 tahun ke atas )
1 biji pagi & 1 biji malam selepas makan.

Kanak-kanak (15 tahun ke bawah)
1 biji pagi selepas makan (boleh buka kapsul & campur dalam air) 




Solusinya? Jika anda pengidap resdung, cubalah SINUS CURE produk keluaran Bella Formula, yang mampu membantu anda mengatasinya secara selamat dan berkesan.

Jom kita lihat testimoni pengguna2 yang telah merasai keberkesanan Sinus Cure, kebanyakan feedback menyatakan mereka dapat merasai kesan ia seawal 3-7 hari! Memang terbaik..


Harga Bella Formula Sinus Cure 30 biji
1 botol RM60 (SM) RM65 (SS)
2 botol RM110 (SM) RM120 (SS)
EXTRA 10 Biji & Free Postage


RADIANCE SIGNATURE "WHITENING & GLOWING SERIES"







Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No.1 Asia untuk kesihatan dan kecantikan kerana bertindak secara semulajadi serta menggunakan bahan berkualiti dan bermutu tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari.

3 Manfaat utama Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series:

► Kecantikan:

♥♥ Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
♥♥ Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
♥♥ Menjadikan kulit glowing secara natural.
♥♥ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
♥♥ Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
♥♥ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
♥♥ Menghilangkan sel kulit mati.
♥♥ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
♥♥ Menghilangkan jeragat.
♥♥ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
♥♥ Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
♥♥ Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
♥♥ Mengecilkan pori-pori.


► Kesihatan:

♥♥ Anti kanser.
♥♥ Menstabilkan tekanan darah.
♥♥ Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
♥♥ Merawat ekzema.
♥♥ Merawat imsonia.
♥♥ Merawat resdung.
♥♥ Merawat penyakit kencing manis.
♥♥ Merawat dan mencegah kanser payudara.
♥♥ Merawat dan mencuci buah pinggang.
♥♥ Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
♥♥ Bertindak sebagai Anti-Body.
♥♥ Memberikan tenaga serta merta.
♥♥ Memberikan tidur yang nyenyak.
♥♥ Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
♥♥ Menegang dan menganjalkan payudara.
♥♥ Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
♥♥ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
♥♥ Melawaskan pembuangan.
♥♥ Meningkatkan daya ingatan.


► Bentuk Badan Yang IDEAL

♥♥ Mengawal berat badan.
♥♥ Membuang toksin dalam badan.
♥♥ Meningkatkan kadar metabolisme badan.
♥♥ Memberikan rasa kenyang.

♥♥ Mengawal nafsu makan.
Serta mempunyai 1001 khasiat lain.



========================
Kesan dapat dilihat SEAWAL 3 hari
========================

Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series juga:
★ Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
★ Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa.
★ Hanya koyak dan minum.★ Hanya 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
★ Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
★ Mempunyai kolagen gred AAA yang berkualiti tinggi.
★ Menggunakan Pura Sweet sebagai pengganti gula.
★ Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
★ Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
★ 100% natural base.
★ Tanpa Sapuan.
★ Tanpa Bahan Terlarang.
★ 100% Natural Base.


Produk berstatus GMP Certified
Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
Mendapat Kelulusan HALAL
Produk Selamat & Berkesan



Maklumat Saiz Per Hidangan :
► 1 Kotak mengandungi 20 sachet

► 1 sachet 20ml.

Maklumat Pemakanan :
► 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.

Kesan Terbaik :
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast
►1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.

► Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
► Minum air yang banyak.
► Perubahan setiap orang berbeza.
► Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

Proses :
► Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
► Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
► Menambah kandungan kolagen dalam badan.
► Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.









Harga : RM175 (s.m) / RM185 (s.s)
FREE POSTAGE


UNTUK BORONG SILA CALL / SMS / WHATSAPP: 019-7515109
CARA PEMBAYARAN:
MAYBANK 151146008919
CIMB 7042417437
NORHAYATI MOHD KOSNI
SILA HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN DAN ALAMAT MELALUI SMS/ WHATSAPP :
019-7515109

Sunday, 6 April 2014

D'TRIM OBESITY SOLUTION -SLIM N DETOX

>>DTRIM KURUS DALAM 15 HARI<<




1 BOTOL RM70
**cash rebate ( RM10 per bottle)
sms/wasap ke 019-7515109

TESTIMONI DTRIM
















nak tengok banyak lagi TESTIMONI DTRIM ...klik link ni


KESAN DTRIM:

1 - 7 Hari: -
* Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Tingkat keyakinan untuk menurunkan berat badan.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak.
* Berat badan mula turun.
* Pengurangan saiz di pinggang, perut dan bahagian punggung.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan menawan dan menarik.
* Badan jadi langsing dan nampak "sexy".
* Berat badan turun dengan ketara.

APA KEISTIMEWAAN PIL KURUS AJAIB INI?

[✔] SANGAT MUDAH ditelan.. 1 biji sehari
[✔] Penurunan PANTAS
[✔] Tak Perlu BERSENAM
[✔] Halal
[✔] Tiada bahan2 terlarang
[✔] 10kg tu biasa2 aje ...

APA JAMINAN KAMI?
=============================

[✔] 100% Puas Hati
[✔] 100% Murah
[✔] 100% Selamat
[✔] Sudah BERIBU TESTIMONI
[✔] Gerenti baju2 lama boleh pakai balik
[✔] 100% Nasihat Diet yang BERKUALITI

SMS/WASAP KOD "DTRIM" ke 019-7515109 UTK HARGA PROMOSI TERBAEKK DARI KAMI...
nak order sila klik :https://www.facebook.com/messages/AsiaManisShop





ANTI FAKE CODE..PASTIKAN HANYA YANG ORIGINAL!!!




BELIAN BORONG 
SMS/WASAP KE 019-7515109